Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Koel Optics

Over Koel Optics

Edwin Koelewijn is al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met het opticiens- en horloge vak door zijn grootvader, eigenaar en oprichter van een brillen en juwelierszaak in Wassenaar. Als kind wist hij het al zeker, ik word later Opticien!

In 1984 begonnen aan de opleiding tot opticien, een 4-jarige fijnmechanische MTS opleiding aan de Christiaan Huygensschool in Rotterdam, aansluitend 2 jaar optometrie en hierna een 2 jarige opleiding tot contactlens-specialist.

Binnen het vakgebied heeft Edwin zijn ervaringen opgedaan; uiteraard als opticien & contactlensspecialist, maar ook 4 jaar lang bij Oogartsen in CuraƧao ervaringen opgedaan. Na dit Caribisch avontuur heeft Edwin zich in Ede gevestigd en in 2010 besloten een mooie brillenwinkel te openen in Ede.

Edwin doet dit samen met Heidi en samen richten zij zich op onderscheidende, modieuze en uiteraard kwalitatief hoogwaardige merken. Wij gaan, in een prettige en zeer ongedwongen sfeer voor een echt leuke en koele bril!

De koffie staat bij ons altijd klaar en hiernaast nemen we echt de tijd de klant te leren kennen en op een deskundige & creatieve wijze, tot een mooie oplossing te komen. Edwin & Heidi verkopen naast brillen natuurlijk ook alle soorten contactlenzen en zonnebrillen.

Graag tot ziens in onze winkel,

Edwin & Heidi

Team

Maak kennis met ons team.

Edwin Koelewijn

Edwin Koelewijn

Eigenaar - Opticien - Contactlensspecialist

Heidi

Heidi

Gastvrouw